Admitere

Program

Grupe

Taxe

Program scurt (mic dejun + prânz):  8.30 – 13.00

Program normal (mic dejun + prânz + gustare + opționale): 8.30 – 18.30

La cerere, programul grădiniței se poate extinde până la maximum 19.30.

Grădinița Kids Cloud este deschisă pe tot parcursul anului (septembrie – august), cu regim de școală de vară în lunile iulie – august.

În fiecare an, în luna august, avem o săptămână de vacanță în care pregătim grădinița pentru anul scolar care urmează. Stabilim cu exactitate săptămâna și o anunțăm cel târziu în luna iunie.

Vacanțele anuale corespund sărbătorilor legale din România.

La KIDS CLOUD avem 4 grupe diferite:

Grupa Pixel (1,9 – 3 ani) – maximum 12 copii

Grupa Duplo (3 – 4 ani ) – maximum 16 copii

Grupa Juniors (4 – 5 ani) – maximum 16 copii

Grupa Creators (5 – 6 ani) – maximum 16 copii

Taxa de școlarizare este anuală, dar poate fi achitată și lunar, după cum urmează:

Program scurt: 8:30 – 13:00 – 2.553 lei/luna

Program normal: 8:30 – 18:30 – 2.923 lei/luna

Taxa de școlarizare include micul dejun, gustări de fructe de sezon, prânz, opționalul de programare, o limbă străină, materialele didactice, kiturile LEGO EDUCATION, kiturile STEAM, uniforma pentru atelierul de pictura, echipament de protecție pentru experimente.

Taxa anuală de adeziune/aderare/ (re)înscriere la grădiniță: 1.280 lei/an. Nu se percepe taxa de materiale.

Înscriere

Primul pas pentru a-ți înscrie copilul la grădinița Kids Cloud este să ne contactezi ca să stabilim o vizionare.

Te rugăm să ne suni pentru a decide împreună când e potrivit să ne întâlnim sau completează formularul de contact și te sunăm noi.

În măsura în care timpul îți permite, recomandăm o întâlnire în doi pași: primul pas este vizita părinților, al doilea pas este vizita împreună cu copilul. În situații speciale, putem comasa cei doi pași într-unul singur.

În urma vizitei și a discuției inițiale, îți vom trimite kitul de înregistrare (formular și anexe) și rămânem la dispoziția ta pentru detalii suplimentare.

 

EVALUAREA

În cadrul acestei etape, vei avea ocazia să discuți cu psihologul grădiniței.  Acesta va efectua o evaluare psiho-socio-emoțională care să ne permită integrarea personalizată, conform nevoilor copilului tău. Această întâlnire va avea loc după o perioadă de timp petrecută la grădiniță sau la cererea ta.

Noi credem că educația merge mână în mână cu dezvoltarea psiho-emoțională a copilului, de aceea și discuția părintelui cu psihologul este esențială pentru a ne ajuta să înțelegem care este abordarea parentală din mediul familial. Încercăm în acest fel să asigurăm o coerență între ceea ce se întamplă acasă și activitățile din grădiniță.

AdmitereA

După procesarea formularului de înregistrare, vei primi un e-mail care va confirma înregistrarea, în limita locurilor disponibile*. Ultimul pas este achitarea taxei aferente primei luni de școlarizare.

În cazul în care nu mai avem locuri disponibile și ai optat pentru înscrierea pe lista de așteptare, vei primi un e-mail care va confirma acest lucru.

Alocarea locurilor disponibile se realizează în următoarea ordine:

  • Copiii care deja frecventază grădinița noastră
  • Frate/Soră care deja frecventază grădinița noastră
  • Frați/Surori
  • Programul pentru care s-a optat
  • Data confirmării înregistrării

ADAPTAREA

Susținem o adaptare blândă, ce ține cont de personalitatea și comportamentul fiecărui copil în parte.

Adaptarea la grădiniță este o etapă firească și necesară, iar la KIDS CLOUD încurajăm adaptarea pas cu pas. Perioada de adaptare durează până în momentul în care atât copilul, cât și adultul se simt încrezatori să meargă mai departe: copilului îi dispare teama de un spațiu necunoscut, iar părintele nu mai are sentimentul de vinovăție.

*Lista de așteptare

În cazul în care numele copilului tău se afla încă pe lista de așteptare, te invităm oricând să ne suni pentru informații actualizate și o estimare a datei de începere. Ocuparea locurilor disponibile în cadrul grădiniței este un proces continuu, pe durata întregului an.

Te rugăm să ne informezi dacă nu mai dorești să fii pe lista de așteptare – de răspunsul tău depinde oferirea locului disponibil următorului copil de pe lista de așteptare.