Hai să adunăm emoții colorate, prieteni și distracție!

Vă invităm sâmbătă, 16 iunie, la noi acasă!

De dimineată până pe-nserate casa noastră va fi deschisă pentru voi. Te invităm să ne cunoști, să te cunoaștem, să vorbim despre cât de frumos este să fii părinte, mai bem o citronadă și ne jucăm. Mult ne jucăm. Cu noi. Cu copiii.

Programul unei zile de desfăt:

10:00 – 10:15: Bine ne-ai găsit, bine te primim!

10:15 – 11:15: Vorbim cu psihologul Iulia Lăzărean despre cum va arăta viitorul copiilor de astăzi, cum creștem un copil empatic, generos și echilibrat, aflăm și raspunsuri la cele mai mari dileme cu care te confrunți acum în creșterea copilului tău și ce poți să faci.   Ia și copilul cu tine pentru că nu se va plictisi cât tu stai la povești, va explora curtea noastră verde de aproape 1.000 mp, jocuri și jucării și dacă va pofti poate să se alăture atelierului de LEGO unde va construi povești, va fi antrenat în joacă, motivat să-și folosească creativitatea pentru a dezvolta personaje și pentru a crea povești. Imaginația este limita!

11:15 – 16:00: Facem ce vrem noi! Stăm pe iarba verde din curte, îți arătăm toate spațiile din grădiniță pe care piticul tău le va putea explora, îți povestim de ce credem că metoda norvegiană este cea mai mindful și de ce am ales-o.   Pentru că primii pași în gradinița noastră implică multă, multă grijă, între orele 12:00 – 15:00 o vom avea cu noi și pe Elena de la Timmo, care te va învăța să măsori corect talpa copilului tău și cum să-i alegi pantofii cu care să pășească încrezător spre viitor.

17:00 – 18:30: Spui ce problemă ai și primești reteta ta compensată pentru o cură de joacă de la specialiști cu cele mai non-invazive recomandări: Pulbere de îmbrățisări multiple zilnic dimineața și seara, cantec vesel de iubire de 3 ori pe zi câte o măsură. Acesta este un workshop în care vei afla cum să petreci timp de calitate alături de copilul tău, să-i cuprinzi emoțiile și să le împarți deconectat pe ale tale.  Închidem porțile pe înserate, opt și-un pic, așa că poți să rămâi în curtea noastră să aplici recomandările din rețetă.  Pentru că prețuim prieteniile, vei primi o saptămână gratuită pentru copilul tău în anul școlar 2018 – 2019 și o personalizare gratuită a primilor pantofi de interior cu care va păși copilul tău în grădinița noastră.

Vino la Kids Cloud să te îndrăgostești de viitoarea grădiniță a copilului tău!