Vacanța de vară la Kids Cloud!

Indiferent dacă se numește școală de vară sau tabără urbană, pentru copii are o singură semnificație:
VACANȚA DE VARĂ.
Pentru părinți e alegerea cu cea mai mare miză pentru tot ceea ce copilul ar putea cuprinde în dorința 
“în vacanța de vară aș vrea să…”.

Propunerea noastră: VACANȚA DE VARĂ la Kids Cloud!

Pretty blonde girl with muticolored pain covering face smiling

VACANȚA DE VARĂ la Kids Cloud e pur și simplu povestea pe care ar scrie-o azi Ion Creangă în “Amintiri din copilărie” despre vacanța mare, pentru generațiile viitoare. Pentru că în VACANȚA DE VARĂ la Kids Cloud:

Ne jucăm în natură    Facem sport    Cântăm și dansăm cum vrem noi    Explorăm tehnologii
Programăm roboți    Meșterim și experimentăm    Mâncăm sănătos    Ne relaxăm în aer liber

Am ales cu grijă rețeta experienței perfecte, îmbinând armonios știința și tehnologia cu arta, natura și stilul de viață sănătos.
Ne place să ne jucăm, să explorăm și să descoperim mereu lucruri noi. Fiecare zi a săptămânii e gândită astfel incât să oferim copiilor pachetul de vacanță unic, în care să își regăsească cu usurință implinirea aspirațiilor și pasiunilor:

Ziua 1 – Călătorii în jurul lumii

În fiecare zi vom călători virtual în jurul lumii și vom cunoaște traditii, vom vorbi despre obiceiuri, provocări sau descoperi memorabile de pe fiecare din continentele planetei. În funcție de vârsta copilului, acesta va construi eoliene și macarale gigant, prădători africani sau roboți industriali, exploratori spațiali sau povești cu mumii, adunând amintiri din călătoria noastră virtuală în toate colțurile lumii.

Ziua 2 – STEAM și programare

A doua zi a săptămânii va pregăti copiii pentru meseriile viitorului. Cu ajutorul seturilor LEGO Education și a altor roboți educativi vor învăța noțiuni de programare prin pictograme, șir logic de operațiuni și ce comenzi trebuie să dai ca un ozobot să danseze. Activitățile pe care le propunem au ca scop stimularea creativității, învățarea unor concepte de fizică, știință și inginerie (la nivelul lor de înțelegere), dezvoltarea abilităților de socializare și munca în echipă.

Ziua 3 – Universul Lego

Ziua de miercuri ne va purta în universul LEGO™. Jocul cu piese LEGO™ dezvoltă gândire laterală, abilități spațiale, jucându-se cu LEGO™ copiii învață să gândească în spațiu (tridimensional), îşi dezvoltă abilităţile de raționalizare și desigur creativitatea.

Ziua 4 – Iubim natura

Joia vom explora lumea din jurul nostru, ne vom conecta cu natura, vom învăța să o iubim și respectăm mai mult. Vom lua lupa și ne vom căuta prieteni de la firul ierbii, vom construi căsuțe pentru păsări, facem drumeții în pădure, ne construim un umbrar din crengi uscate și frunze ca să stam mai mult în natura.

Ziua 5 – Spioni, pirați sau exploratori?

În ziua de vineri vom dezlega mistere și vom căuta comori cu o hartă incompletă. Dimineața explorăm lumea în cadrul activităților. Pornind de la o provocare din viața reală, îi implicăm prin joacă și îi încurajăm să pună și să își pună întrebări, să găsească răspunsuri și să rezolve probleme în mod creativ, folosindu-și mâinile și mintea. În cadrul acestor activități dezvoltăm un mod de gândire computațional și creativ.

Fiecare săptămână va fi diferită, va aborda subiecte diferite, copiii, indiferent de vârstă, vor descoperi mereu lucruri noi.
Acestea sunt doar câteva mici indicii, dar vacanța asta de vară e plină de alte multe surprize. 🙂

La sfârșitul fiecărei săptămâni, vom trimite feedback legat de timpul petrecut alături de copil, dar și starea lui de spirit, implicare și socializare.

Ne-am pregatit atent cu tot ce ne trebuie:

O curte generoasă de cca 1000 mp, cu copaci umbroși și loc de joacă pentru toate gusturile

Pelerine de ploaie și loc pentru cizmulitele de noroi

Un spațiu interior de peste 400 mp, recent amenajat pentru micii artisti sau viitorii oameni de știință

Materiale pentru proiectele de vacanță (kituri pentru experimente, roboți educaționali, kituri Lego Education, materiale pentru activități artistice)

Cărți, jocuri, jucării și alte bucurii de stat în casă (atunci când capriciile vremii nu ne vor permite să stăm afară)
Avem multe de făcut de-a lungul zilei, dar ne-am organizat astfel încât să ne ajungă timpul atât pentru distracție cât și pentru:

✓ Mic dejun sănătos

✓ Gustare de fructe

✓ Prânz voinicesc

✓ Somn si relaxare la umbra copacilor

✓ Gustare în gradină

Vrem să anticipăm provocările la care vor răspunde copiii în viața de adult și totodată să le asigurăm un climat socio-emoțional bazat pe comunicare și respect.

Știm că este importantă atât utilizarea înțeleaptă a tehnologiei și a gadgeturilor, cât și construirea relațiilor în lumea reală.

Iubim acțiunea mai mult decât vorba, așa că îți mai spunem doar că:
Vacanța mare la Kids Cloud începe din 18 iunie și ține până în 31 august.

Suntem pregătiți să ne distrăm din zori până spre seară, între 8.30 și 18.30 (alte opțiuni se pot discuta individual).

Școala de vară se adresează copiilor între 3 și 8 ani inclusiv.

Tariful săptămânal este de 472 lei pentru un copil. Poți alege câte săptămâni dorești.